vineri, 24 ianuarie 2014

Miopia. Adevarul despre problemele vederii de aproape




Miopia, sau  incapacitatea de a vedea clar de aproape e una dintre cele mai comune si enervante probleme de vedere.

Cum incepi sa ai probleme cu vederea, cum scrisul nu iti mai este clar, te duci direct la medicul oftalmolog. Ce se intampla de fapt atunci cand medicul iti recomanda ochelari sau operatie?

 Poate ai sa ramai surprins dar aceste doua metode de a vedea clar nu fac altceva decat sa-ti blocheze vederea. Da, ochii tai nu isi vor recapata vederea clara dupa ce te vei duce la oftalmolog. Mai mult, in loc sa-ti vindeci miopia, dioptriile tale vor creste din ce in ce mai mult si vei fi miop pe viata.

Sa te intreb ceva. Cunosti vreo persoana care si-a vindecat miopia cu ajutorul ochelarilor, dupa o perioada, nefiind nevoie sa i mai poarte? Cu siguranta nu.

Cel mai interesant este ca tu chiar nu ai nevoie de un medic daca suferi de miopie. Te poti vindeca de miopie in mod natural.

Incapacitatea de a vedea bine de aproape, numita miopie, este in general cauza unei lipse de nutrienti in muschii ochilor. Ochii tai devin tensionati ca urmare a  unor obiceiuri nesanatoase si in timp, globii oculari se deformeaza. Ce poti sa faci? Elibereaza-ti tensiunea din ochi cu exercitii oculare si fii atent la ce mananci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu