duminică, 2 martie 2014

Miopia se trateaza daca faci asta ...

Unii medici afirmă că dovezile legate de metodele alternative prin care miopia se trateaza natural sunt insuficiente, în vreme ce alţii îşi declară neechivoc scepticismul cu privire la utilizarea lor.

Totuşi, nu se poate contesta faptul că există plante ori nutrienţi care exercită efecte protectoare asupra ochilor şi care, conform mărturiilor celor ce le-au încercat, au determinat adesea creşterea acuităţii vizuale depreciate.
 
   Germenii de grâu şi de secară, spanacul, salata verde, uleiurile vegetale sau nucile sunt bogate în vitamina E, substanţă ce prezintă o importanţă sporită în miopia evolutivă si exista dovezi ca miopia se trateaza prin aceasta metoda
   Maceratul de dafin se obţine din 2 linguriţe de frunze uscate şi temeinic mărunţite, adăugate la 750 ml de apă rece. Produsul vegetal se lasă la macerat vreme de câteva ore, apoi se strecoară. Preparatul se consumă în trei reprize zilnice, fiind indicat daca te confrunti cu miopia.
   Afinele şi coacăzele proaspete se consumă zilnic, în cantităţi de până la 500 g. Din frunzele de afin se poate obţine un macerat (2 linguriţe de produs la 500 ml de apă rece, care se lasă la macerat 8 ore). Se consumă câte 2 căni pe zi.
   Infuzia de corn (Cornus mas) se obţine din 2 linguriţe de frunze, adăugate la 250 ml de apă clocotită. După răcire, ceaiul se strecoară bine şi se întrebuinţează pentru spălături oculare. 
Se spune ca miopia se trateaza cu acest tratament daca acesta este respectat.

Sursa: http://revista-tratamente-naturiste.ro/totar.php?totart&na=Nu%20vezi%20bine%20la%20distanta?%20Trateaza%20miopia!

In general, pentru a vedea clar la miopie, în afară de ochelari, pentru corectarea vederii se mai folosesc intervenţiile chirurgicale şi lentilele de contact. Insa, fiind vorba de corectare, in urma aplicarii acestora nu vei reusi sa vezi din nou clar cu ochii tai. Miopia se trateaza doar daca se aplica o solutie naturala. 
Pe langa plantele recomandate in cazul acestei afectiuni, miopia se trateaza doar daca se respecta un stil de viata sanatos. Este important sa oferim organismului nostru toate resursele de care acesta are nevoie. De asemenea, este important sa adoptam obiceiuri sanatoase, care sa ajute si care trateaza miopia.


Daca vrei sa afli mai multe modalitati prin care miopia se trateaza, click aici:













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu