miercuri, 5 martie 2014

Miopia se trateaza. Sau tu vrei doar sa o corectezi?




Miopia este un defect de vedere care se caracterizează prin lipsa de claritate a imaginilor obiectelor situate la distanţă. 


Dacă la omul cu vederea normală focalizarea imaginii se realizează pe retină, în miopie, prin concursul unor cauze diverse, imaginile iau naştere înaintea retinei. Astfel este explicabilă neclaritatea imaginilor.

Gravitatea miopiei variază de la pacient la pacient, astfel că distanţa la care obiectele pot fi văzute cu claritate se poate reduce la doar 5 metri. Există chiar şi persoane care abia pot distinge lucruri situate la 30 de centimetri.
Insa, tot ce trebuie sa stii daca suferi de aceasta afectiune este ca miopia se trateaza! Da, este foarte simplu.. Trebuie sa constientizezi doar ca ochelarii nu fac altceva decat sa-ti corecteze miopia, adica, in timp ce ii porti, vei vedea mai bine. Dar sa nu te astepti la miracole. Miopia se trateaza doar in mod natural... Cu ochelari miopia nu se trateaza. 

De altfel, nici o alta metoda din medicina clasica nu trateaza miopia. De exemplu, miopia se trateaza pe moment cu ajutorul operatiei, insa dupa o vreme aceasta va reveni mai puternic. Asadar, cu ajutorul operatiei vei corecta miopia, aceasta nu trateaza miopia. 

Iata cateva solutii eficiente care trateaza miopia:

Morcovi cruzi pentru vedere limpede

Chiar dacă unora li se pare imposibil, iată că alimentaţia poartă un rol important în sănătatea oculară. O hrană bogată în legume şi fructe ajută vederea într-un mod miraculos! Nutriţioniştii recomandă să consumaţi zilnic un morcov crud, pentru a asigura necesarul zilnic de vitamina A. Un remediu mai puţin ştiut este acela cu bitter suedez. Trateaza miopia ungand de mai multe ori pe zi pleoapele cu celebra licoare. Se spune că rezultatele au fost remarcabile.

Aburi binefăcători de silur şi vin alb

Aveţi nevoie de 20 g silur (plantă erbacee din familia scrofulariacee, cu frunze mici, dinţate şi cu flori mici, palid-violacee, în inflorescenţe terminale spiciforme), 20 g valeriană, 20 g muşeţel, zece grame de verbină (plantă erbacee decorativă anuală, cu frunze dinţate şi cu flori roşii, albe sau liliachii, cultivată mai ales pentru mirosul ei plăcut) şi 30 g suc de soc. După ce se amestecă totul bine, cinci linguri rase cu plante se opăresc cu 500 ml de vin alb, ce iniţial a fost înfierbântat până la limita de fierbere. Aburul este lăsat să acţioneze asupra ochilor închişi timp de două-trei minute. Tratamentul se face de trei ori pe săptămână timp de trei luni.

Mixtura miraculoasă

Infuzia realizată din amestec de urzică, ventrilică, filimică şi coada-calului vă poate face să vă recuperaţi vederea… fără cusur! Amestecate în părţi egale, plantele ajută la concentrare şi alungă oboseala ochilor. Se beau zilnic până la trei ceşti din acest ceai, adăugând însă şi câte o linguriţă cu bitter suedez. Tratamentul se face timp de cel puţin două săptămâni. Se spune ca miopia se trateaza cu aceasta mixtura, cert este ca te va ajuta mult mai mult decat ochelarii sau alte solutii.

http://www.taifasuri.ro/taifasuri/farmacie-verde/1325-miopia-tratata-prin-intermediul-plantelor.html


Afla si alte trucuri prin care miopia se trateaza:

Miopia se trateaza daca faci asta ...

Miopia la copii se trateaza in mod natural cel mai usor

Miopia tratata prin intermediul plantelor

Aspecte Generale si Tratament Naturist Miopie




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu