luni, 4 august 2014

Ce sa faci sa vindeci miopia

Ce este miopia?
Din ce in ce mai multi oameni au probleme de vedere, iar miopia este una dintre cele mai cunoscute afectiuni oculare.
“Miopia este o afectiune a vederii, care se caracterizeaza prin imposibilitatea de a distinge clar obiectele ce sunt situate la o distanta mare. Miopia este diagnosticata inca din copilarie, in primii ani de scoala spre maturitate.
Schimbarile de vedere se dezvolta treptat si se inrautatesc gradat, afectand in mod egal atat copiii, femeile cat si barbatii. In cele mai multe cazuri miopia este ereditara. Daca nu este mostenita, este provocata de o modificare a globului ocular cauzata de o solicitare excesiva a ochilor.”
Intra-adevar, miopia este o afectiune a vederii si consta in incapacitatea de a distinge clar obiectele aflate la distanta, insa cauzele miopiei sunt strict legate de obiceiuri.
Deteriorarea vederii se produce din cauza acestor obiceiuri nesanatoase, care practicate zilnic au ca rezultat modificarea  globului ocular. Insa, acest lucru este reversibil. Asa cum s-a produs schimbarea aceasta nefavorbila, ne putem intoarce iar la o vedere clara daca ne ambitionam sa vindecam miopia.

Articole despre vindecarea miopiei natural:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu