joi, 3 iulie 2014

Ce este miopia - Tratament | Miopia la copii

In cazul in care iti doresti sa poti trata miopia si sa vezi bine fara ochelari vezi ce obiceuri de zi cu zi iti strica vederea si ce obiceiuri {ar trebui sa efectuezi pentru imbunatatirea vederii tale.

"Categorii de miopie Exista o serie de categorii pentru miopie clasificate atat in functie de cauza, de entitatea clinica, de varsta sau de grad care este mssurats in dioptrii dar urmatoarele sunt cele mai intalnite tipuri de mipie: Miopie axiala - miopia este clasata in functie de cauza, cea axiala este atribuita cresterii axiale in lungime a ochiului Miopia refractiva - este clasificata in functie de curbura sau de variatia indicelui de refractie Miopie degenerativa - mai este cunoascuta sub numele de patologica, sau progresiva caracterizata prin modificari de cavitate si asociata cu o eroare mare de refractie si de acuitate vizuala subnormal dupa corectie. Aceasta forma de miopie devine treptat mai dificila de suportat in timp. Miopia degenerativa a fost raportata ca fiind una dintre principalele cauze de deficiente de vedere. Cauzele miopiei si declansarea ei Cea ereditara este intalnita in proportii de 89% in cazurile in care parintii sufereau de aceasta afectiune, de asemenea mediul este unul dintre factorii principali care afecteaza muschii globului ocular. Temperaturile ridicate pot afecta sanatatea cristalinului prin opacifierea lui, o alta varianta sugereaza ca efortul in exces poate duce la consolidarea muschilor ciliari, afectand curbu...Ce este miopia - Tratament | Miopia la copii

De multe ori lucrurile nesemnificative sunt cele mai importante. Daca ai de sanatatea ta, este un inceput ca sa ai grija orice altceva.Metodele simple de a imbunatati vederea natural, au grija de sanatatea vederii si a intregului organism si pot trata.

Miopia se poate trata natural:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu