vineri, 18 iulie 2014

COACAZELE, AFINELE SI MURELE trateaza miopia

Daca iti doresti sa poti trata miopia si sa vezi fara ochelari vezi ce activitati de zi cu zi iti degradeaza vederea si ce anume {ar trebui sa ai in considerare pentru ca vederea ta sa se imbunatateasca.
Bucurati-va de darurile mirifice ale naturii. Delicii alimentare, coacazele, afinele si murele au si puterea de-a vindeca - COACAZELE NEGRE Mai cernite si mai uratele in comparatie cu fragii si zmeura, lipsite de aroma si straluciri rubinii, coacazele negre sunt o veritabila Cenusareasa a naturii. Abia la sfarsitul povestii, cand printul le asaza in picior pantofiorul, arata ce comori se ascund sub infatisarea lor reculeasa. Putine alte alcatuiri ale firii au atata forta de-a vindeca. Coacazele negre contin un numar impresionant de minerale si vitamine, intre care vitamina C intr-o forma care se dovedeste a fi cea mai stabila dintre toate fructele, rezistand la caldura si oxidare. In plus, este singurul fruct de padure care contine ulei volatil intr-o proportie destul de mare, un ulei cu miros mai putin placut, dar cu efecte cu totul deosebite. Coacazele negre, folosite mai ales ca pulbere, revitalizeaza rapid organismul, ajuta la reechilibrarea metabolismului, normalizeaza activitatea nervoasa, maresc acuitatea vizuala, elimina anemia, favorizeaza procesele de crestere si refacere, maresc imunitatea naturala a organismului. Dintre cele peste 50 de boli si tulburari tratate cu ajutorul lor mentionam: Anemie - sucul, la fel ca si pulberea de coacaze negre uscate, stimuleaza formarea hemati...COACAZELE, AFINELE SI MURELE trateaza miopia

Intotdeauna lucrurile marunte sunt de nepretuit. Daca ai de sanatatea ta, este primul pas ca sa ai grija de toate celelalte lucruri.Metodele de a imbunatati vederea naturist, nu te vor ajuta doar la sanatatea vederii tale, ci si la sanatatea ta generala si trateaza miopia.
Exercitii pentru a trata miopia:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu