marți, 29 iulie 2014

Miopia la copii: Afla cauzele, simptomele si cum se trateaza - Perfecte.md

In caz ca iti doresti sa tratezi miopia si sa vezi bine fara ochelari afla ce activitati de zi cu zi iti strica vederea si ce obiceiuri {ar trebui sa efectuezi pentru imbunatatirea vederii tale.
"Majoritatea  manifesta o forma progresiva demiopie, care se agraveaza in copilarie. Insa acest viciu de refractie poate fi corectat cu ochelari corespunzatori si pana la 20 de ani se pot vindeca complet de ea.   Care sunt cauzele miopiei?   Miopia se caracterizeaza prin imposibilitatea de a vedea clar obiecte de la distanta, insa cu o vedere buna a lor de aproape. La persoanele cu miopie globul ocular este putin mai lung decat de obicei sau corneea este prea curbata. Razele de lumina care formeaza imaginile pe care le vede un copil se concentreaza in fata globului ocular, in loc sa se focuseze pe retina, adica pe cea mai sensibila parte a ochiului la lumina. Cand acest lucru se intampla, obiectele de la distanta par incetosate sau neclare.   Miopia progresiava este preodminant genetica. Copiii mostenesc o predispozitie de a manifesta boala de la parintii lor.   Anumiti factori ca lucrul cu obiecte care necesita atentia si concentrarea indelunga la detalii sau care necesita privirea de aproape a lor pe termen mai lung poate influenta evolutia bolii. Daca muschiul ochiului nu se relaxeaz...Miopia la copii: Afla cauzele, simptomele si cum se trateaza - Perfecte.md

Adesea lucrurile nesemnificative sunt de nepretuit. Daca ai de sanatatea ta, este primul pas ca sa ai grija de toate celelalte lucruri.Metodele de a imbunatati vederea naturist, te ajuta sa ai intregul organism sanatos si trateaza miopia.
Tratament natural ce trateaza miopia:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu