duminică, 20 iulie 2014

Trateaza miopia! Cum îți îmbunătățești vederea

In cazul in care vrei sa poti trata miopia si sa vezi bine fara ochelari invata ce activitati de zi cu zi iti degradeaza vederea si ce obiceiuri {ar trebui sa efectuezi pentru vedere clara fara ochelari.

"Atunci când petreci mult timp în fața calculatorului sau a televizorului nu faci deloc bine, iar ochii tăi sunt primii care vor suferi, din cauza luminii artificial. Pe lângă o alimentație bogată în anumite plante și legume, iată ce îți mai poate îmbunăți vederea.   Procedeul de "palming" Este un simplu exercițiu care a ajutat oamenii să-și vindece afecțiunile oculare într-un timp record. Iată ce trebuie saă faci. În primul rând trebuie să te relaxezi, și să lași ușor capul pe spate. După aceea este necesar să-ți freci palmele timp de câteva secunde, pentru a le încălzi cât mai bine. Când simți că le-ai încălzit bine, pune cele două palme deasupra ochilor, fără a presa și stai așa circa 2-3 minute. Vei simți transferul de energie care are loc în tot acest interval. E indicat să repeți de mai multe ori pe zi acest simplu procedeu. Este un exercițiu ideal pentru cei care petrec mult timp în fața calculatorului, de aceea, nu uita să-l realizezi ori de câte ori î5...Trateaza miopia! Cum îți îmbunătățești vederea

De multe ori lucrurile nesemnificative sunt cele mai importante. Daca ai de sanatatea ta, este primul pas pentru a avea grija orice altceva.Solutiile eficiente de a imbunatati vederea natural, te ajuta sa ai intregul organism sanatos si trateaza miopia.

Miopia se poate trata natural:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu